Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ναύπλιο: Πρωινή ηρεμία!

Η παραλία της Καραθώνας στη πόλη του Ναυπλίου σε απόλυτη ηρεμία,
 Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014.
STUDIO B&G 

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 26-12-2014
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη, περιμένουμε την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στον Σαρωνικό και νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία σε πτώση θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου