Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΠΡΩΙΝΗ ΠΑΓΩΝΙΑ.


Ένας ερασιτέχνης ψαράς ρίχνει τα δίχτυα του  στη περιοχή Νέας Κίου στην Αργολίδα , Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014. Στους μηδέν βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία το πρωί στην Αργολίδα κάνοντας εμφανή την παγωνιά .



STUDIO B&G 
Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 23-12-2014
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες και κατά τόπους παγετό στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 0 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 5 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς και τοπικά στα βόρεια, δυτικοί νοτιοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια και ψύχρα το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου