Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ναύπλιο: Άνοιξε το πάρκο του Αϊ- Βασίλη!

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.

Το πάρκο του Αϊ- Βασίλη, παραμυθένιο και φωτισμένο, ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Δεκεμβρίου 2014 το μαγικό του ταξίδι στο Ναύπλιο µε μουσική, παιχνίδια, παραµύθια, θέατρο και γλυκές λιχουδιές για  µικρούς  και μεγάλους  επισκέπτες.
Στα εγκαίνια του Πάρκου συμμετείχαν τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με υπεύθυνο τον καθηγητή Η. Δηµόπουλο, τα παιδιά του 5ου δηµοτικού σχολείου Ναυπλίου που δημιούργησαν τις κάρτες των ευχών, τα παιδιά του 3ου δηµοτικού σχολείου Ναυπλίου που στόλισαν ένα δέντρο του πάρκου µε τα δικά τους στολίδια, την παιδική χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Χ.Νικολόπουλο, το ΦΟΥΓΑΡΟ µε το γιορτινό εργαστήρι µουσικοκινητικής αγωγής με υπεύθυνη την  Φ. Γεβετζή, και το Κέντρο Λογοθεραπείας ¨Δηµιουργώ” µε το εργαστήρι χριστουγεννιάτικων κατασκευών.

Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα θεατρικό δρώμενο με τίτλο “Πώς πάµε για το Βόρειο Πόλο;” μια γκαφατζίδικη και σκανδαλιάρικη διαδρομή δυο ταξιδιαρέων που κουβαλούσαν δώρα, και συναντούν παράξενους ανθρώπους, έπεφταν σε παγίδες, τρώγανε τούµπες, ξανασηκώνονταν για να ξαναπέσουν, ρωτούσαν τους πάντες και τρώγανε τα πάντα, με τους Εύη Σταθακοπούλου- θεατρολόγο και τον Σωτήρη Σταθακόπουλο- χορογράφο.

Ενσωματωμένη εικόνα 5
Ενσωματωμένη εικόνα 16Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 14Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 15
STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου