Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ναύπλιο: Εργοστάσιο επεξεργασίας πυρήνα (κουκούτσι) Ελιάς.

Εργοστάσιο επεξεργασίας πυρήνα (κουκούτσι) Ελιάς στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου, Σαββάτο 7 Δεκεμβρίου 2014. 
STUDIO B&G 
Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 8-12-2014
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια και αργότερα στα βόρεια και νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία περιμένουμε τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα σε Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησο, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη και αργότερα σε Κεντρική Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού και Βορείου Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, 15 έως 19 βαθμούς στην Κρήτη, 14 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό, Νότιο, Νοτιοανατολικό και Ανατολικό Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και αργότερα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και αργότερα μέτριοι 5 μποφόρ.
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες πιθανόν ισχυρές κυρίως στα ανατολικά περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση τις πρωινές ώρες στα ανατολικά όπου πρόσκαιρα οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Νεφώσεις όπου βαθμιαία θα αυξηθούν, με βροχές μετά το μεσημέρι και αργότερα τοπικές καταιγίδες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί 6 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου