Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ "ΒΕΓΓΕΛΗΣ ΔΕΜΟΙΡΟΣ".

Με την απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια του Βαγγέλη Δεμοίρου το Σάββατο 8 Αυγούστου, μετά το τέλος και του δεύτερου κατά σειρά αγώνα, έληξαν οι φιλικοί αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα στα πλαίσια του τουρνουά στην μνήμη του αδικοχαμένου Βαγγέλη Δεμοίρου, μεταξύ του Διομήδη και της Ελβετικής Wacker Thun που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο (7-8 Αυγούστου) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου. Την τιμητική πλακέτα επέδωσαν στην οικογένεια του Βαγγέλη Δεμοίρου, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ενώ εξήραν το έργο της Προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Σούλας Παπαγεωργοπούλου.

Στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας, οι δύο συγκεκριμένοι αγώνες, πέρα από ένα δυνατό τεστ των Λύκων απέναντι στην πολύ ενισχυμένη Wacker, είχαν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μεγάλο μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας.
Συνδιοργανωτές των φιλικών αγώνων ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Τ.Ε. Ο.Χ.Ε. Ν/Α Πελοποννήσου.
Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, Διομήδης και Wacker Thun έδωσαν ραντεβού στο Εν Λευκώ για ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο προς τους παίκτες και τους προπονητές!
STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου