Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αργολίδος στο 1ο ΕΠΑΛ Αργους (βίντεο και φώτο).

Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία για γνωριμία με τους νέους της περιοχής, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος επισκέφθηκε σήμερα το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο και 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους. Ξεναγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας και στους χώρους των εργαστηρίων όπου ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς για τις δυνατότητες της Τεχνικής Εκπαίδευσης.
Στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές, οι καθηγητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς του υπεύθυνου της εκδήλωσης κ. Δ. Αθανασάκου και του Διευθυντή κ. Ν. Τσιπιανίτη οι μαθητές του τομέα Ηλεκτρονικής - Ηλεκτρολογίας παρουσίασαν μια ταινία-αφιέρωμα στον Μητροπολίτη Αργολίδας.
Ακολούθησε η προβολή της βραβευμένης ταινίας του σχολείου "Μαμά μην κλαίς, θα τα λέμε στο skype" μετά από επιθυμία του Μητροπολίτη. Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε όλους για την πρόσκληση, μίλησε στους μαθητές με απλοϊκό λόγο για τα προβλήματα της εφηβικής ηλικίας, για διάφορα κοινωνικά θέματα και για την εκκλησία. Δέχτηκε τις ερωτήσεις των μαθητών και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης πρόσφερε σε κάθε μαθητή την Καινή Διαθήκη. Με την επιμέλεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Άργους προσφέρθηκαν σε όλους γλυκίσματα και αναψυκτικά.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου