Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

O Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος (Δ) δίνει το πρώτο πινάκιο των Αγώνων στο Υφυπουργό πολιτισμού και αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανό(Α).
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, παρουσία όλων των Θεσμικών πολιτειακών και τοπικών φορέων που συμβάλουν στην διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων.
Κατά την συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε και το επίσημο web Site της διοργάνωσης που θα χρησιμοποιηθεί για την  έναρξη των εγγραφών (www.nafpliomarathon.gr).Τα χρήματα από τις εγγραφές θα δοθούν για κοινωνικό – φιλανθρωπικό  σκοπό στο συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Μαζί με τον δήμαρχο Ναυπλίου στη συνέντευξη τύπου ήταν κι ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α. Χειβιδόπουλος ,ο Ιωάννης Μπόλλας, μέλος του ΣΕΓΑΣ και της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου.















PHOTO STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου