Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σύλλογος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας έκοψε την βασιλόπιτα (φώτο).Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
  Ο Σύλλογος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας , ο ‘’ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ‘’, σήμερα το πρωί έκοψε την βασιλόπιτά του στην αίθουσα εστίασης του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο  Ναυπλίου παρουσία όλων των μελών, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ.Κωστούρου και αποστράτων αξιωματικών της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Παρών και ο  στρατηγός εν αποστρατεία Κ.Τούζος πρώην αστυνομικός διευθυντής Πελοποννησου, και από το επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Γκίκας και ο αστυνομικός υποδιευθυντής του Α.Τ Άργους κ.Τριγώνης. 
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου αποστράτων κ. Γ. Πρασσάς ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας αλλά και τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος λόγω της οικονομικής κρίσης της χώρας μας.
Μαζί με το προεδρείο του Συλλόγου αποστράτων έκοψαν την βασιλόπιτα και ευχήθηκαν ένα καλύτερο 2014. 
Πιο νωρίς είχε προηγηθεί θεία λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο, καθώς και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των εκλιπόντων μελών του συλλόγου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου