Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

17η Έκθεση Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο, πολλές φωτογραφίες!


 Η 17η Γιορτή αγροτουρισμού άνοιξε τις πύλες της χθες Παρασκευή 4 Ιουλίου στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου. Ένα φεστιβάλ γεύσης, δημιουργίας και πολιτισμού διοργανώνεται από τον δήμο Επιδαύρου σε συνεργασία με την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Δεκάδες παραγωγοί, χειροτέχνες, οικοτεχνίες και συνεταιρισμοί από την Επίδαυρο, την Αργολίδα, την Αρκαδία, τη Μεσσηνία, την Αχαΐα, την Τροιζήνα και την Κρήτη παρουσίαζουν τα προϊόντα τους σε μια υπαίθρια έκθεση επάνω στην όμορφη προκυμαία της Παλαιάς Επιδαύρου.
Η έκθεση, εγκαινιάστηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Ανδριανό, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Κ. Νικολάκου, Φ. Στεφανόπουλος και φυσικά ο δήμαρχος Επιδαύρου Κ. Γκάτζιος. Μετά τα εγκαίνια και την ξενάγηση στα περίπτερα ακολούθησε συναυλία με τραγούδια από τη Δημοτική Χορωδία του Δήμου υπό την διεύθυνση του Θ.Αντωνιάδη στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στη μνήμη της Μελίνας Μερκούρη με προβολή ντοκιμαντέρ από τη ζωή και τη δράση της με παρουσίαση απο την Εμμανουέλλα Παυλίδου. Η γιορτή, που θα διαρκέσει από τις 4 Ιουλίου ως και τις 27 Ιουλίου 2014, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 19.00 έως τις 24.30, θα πλαισιωθεί από μία σειρά ποικίλων θεματικών βραδιών και εκδηλώσεων.

PHOTO STUDIO B&G ΑΠΕ//ΜΠΕ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου