Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Alfa Romeo άλλης επόχης στο Ναύπλιο!

Ιστορικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo βρίσκονται από χθες στο Ναύπλιο στο πλαίσιο του Γύρου Πελοποννήσου 2014, που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Registro Italiano Alfa Romeo (RIAR). 

Στόχος είναι η ανάδειξη της περιοχής της Πελοποννήσου με τις φυσικές της ομορφιές και την σημαντική ιστορία της στους αρχαίους χρόνους και μέχρι σήμερα, καθώς η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ως προς τα Ελληνικά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO μέσω επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους.Το πρόγραμμα περιλάμβανε επισκέψεις στην Αρχαία Ολυμπία, την Αρχαία Μεσσήνη, τις Μυκήνες και την Επίδαυρο.  Ήταν μία ευκαιρία για τα μέλη του RIAR να γνωρίσουν μία περιοχή της Ελλάδος, που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στο εξωτερικό.

Ο Γύρος ξεκίνησε την Κυριακή, απο το Ναύπλιο τα ιστορικά αυτά αυτοκίνητα αναχώρησαν σήμερα το πρωί.

Ο Γύρος καταλήγει στην Αθήνα με επισκέψεις στην Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Κατά την διάρκεια του Γύρου οργανωθηκαν και εκδηλώσεις με έκθεση των ιστορικών αυτοκινήτων σε δημόσιους χώρους. 


Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και του Δήμου Αθηναίων.

Το Registro Italiano Alfa Romeo-RIAR είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο την προώθηση της παράδοσης της Alfa Romeo και των ιστορικών της αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε το 1962 στη Ρώμη, έχει πλέον 1.700 μέλη σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να προωθεί τη διατήρηση των ιστορικών αυτοκινήτων Alfa Romeo, της παράδοσης και του «μύθου» της.


PHOTO STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου