Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ (ΚΕΜΧ) ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Ενσωματωμένη εικόνα 6

Σε μια σεμνή τελετή  στο  στρατόπεδο Μηχανικού (ΚΕΜΧ)  Ναυπλίου παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου  Καλλινίκου, του Υποστράτηγου (ΜΧ ) Νίκου Μανούρη ,του διευθυντή της σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι Μηνά Παπαδάκη , υφυπουργού αθλητισμού  Ιωάννη Ανδριανού, του δημάρχου Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρου , παρέλαβε την διοίκηση του στρατοπέδου ο νέος διοικητής ΣΧΗΣ (ΜΧ) Ανδρέας Κορωνάκης  από τον απερχόμενο διοικητή ΣΧΗ (ΜΧ) Κακκαβά Λεωνίδα, ο οποίος ευχαρίστησε το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου καθώς και τους οπλίτες του ΚΕΜΧ και τόνισε πως ήταν τιμή του που υπηρέτησε ως διοικητής στο κέντρο.
Ο απερχόμενος διοικητής  ΣΧΗΣ Λεωνίδας Κακαβάς ευχαρίστησε όλους  που συνεργάστηκε τα δύο αυτά χρόνια της θητείας του  στο ΚΕΜΧ αλλά και για την μακροχρόνια προσφορά του στο στρατόπεδο του Ναυπλίου τον  Μπαχούμη Δημήτρη . Ο Συνταγματάρχης (ΜΧ) Λεωνίδας Κακαβάς  υπηρέτησε πραγματικά και διοίκησε το ΚΕΜΧ Ναυπλίου με πάρα πολύ ζήλο και πάθος ,τιμώντας έτσι τον Ελληνικό Στρατό και τον όρκο που έδωσε. Πρόκειται για έναν σεμνό αλλά και δυναμικό άνθρωπο, έναν άξιο αξιωματικό, που τιμά το στράτευμα. Αγαπήθηκε από όλους και εντός του στρατοπέδου αλλά κυριότερα από τον κόσμο της πόλης του Ναυπλίου κι όχι μόνο, του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και στο νέο πόστο του, στην  Αθήνα (ΑΣΔΕΝ). Ευχόμαστε καλή δύναμη και στον νέο διοικητή και να σταθεί κι εκείνος αντάξιος του μεγάλου έργου του απερχόμενου διοικητή.  Μετά το πέρας της τελετής της παράδοσης παραλαβής ακολούθησε δεξίωση στον ανακαινισμένο χώρο του εστιατορίου .

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 14Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 15Ενσωματωμένη εικόνα 16

PHOTO STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου