Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ 1 ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.

Ενσωματωμένη εικόνα 1

STUDIO B&G 
Εκδήλωση αδελφοποίησης του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου με το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο υπό την αιγίδα της ΔΔΕ Αργολίδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαΐου 2015 στο κτίριο του ΕΠΑΛ Ναυπλίου. Οι μαθητές των δύο σχολείων ανταλλάξαν αμοιβαίες υποσχέσεις αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και συνεργασίας.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Γ.Γαληνός, ο Παύπλος Χρηστίδης Δημοτικος Συμβουλος και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων όλα τα παιδιά και από τα δύο σχολεία με τους καθηγητές τους.

Ενσωματωμένη εικόνα 4
Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 2

Την πράξη αδελφοποίησης υπέγραψαν ο Διευθυντης του ΕΠΑΛ Ναυπλίου Παντελής Ρουμελιώτης και ο Διευθυντης του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Γιάννης Βογιατζής.
Ενσωματωμένη εικόνα 6
Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 9

Στη συνέχεια υλοποιήθηκαν  αθλοπαιδιές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Αργολίδας στα πλαίσια των σχολικών αγώνων ΑΜΕΑ 2014-15 (ποδόσφαιρο με χέρια, καλαθοσφαίριση, kid’s athletics, χορός – μουσικοκινητικά παιχνίδια) με την συνεργασία και αρωγή των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου.
Ενσωματωμένη εικόνα 12
Ενσωματωμένη εικόνα 17Ενσωματωμένη εικόνα 15Ενσωματωμένη εικόνα 16Ενσωματωμένη εικόνα 18Ενσωματωμένη εικόνα 19Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 14
 studio B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου