Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΕΙΩΝ « Ο ΔΑΝΑΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.

Την  Κυριακή  3  Μαΐου  2015 και μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον Άγιο Πέτρο επίσκοπο Άργους , ακολούθησε η ετήσια  εορτή του  συλλόγου Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» στο Μέγαρο του συλλόγου με την παρουσία του θεοφιλεστάτου επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου . Τον Πανηγυρικό της εορτής εκφώνησε  ο τέως Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Απόστολος Μπότσος.
Ακολούθησε η απαγγελία της ωδής  προς  το Δαναό από τον ηθοποιό Νίκο Κλεισιάρη  και με την συμμετοχή της  μικτής χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΕΛΕΣΙΛΑ», υπό τη Διεύθυνση του Ιωάννη Κόντη. Στην εορτή  ο Σύλλογος υποδέχθηκε , στο μέγαρό του Αρχές, Συλλόγους, Σωματεία και λοιπούς συνεορταστές, με ειδικό εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε
- Προσφώνηση του Προέδρου του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» . Δ. Παπανικολάου.
- Απονομή τιμητικών διακρίσεων.
- Χαιρετισμός από τον Εκπρόσωπο του Συλλόγου των εν Αθήναις και Πειραιεί Αργείων «Ο ΑΤΡΕΥΣ».
- Απονομή βραβείων σε αριστούχους αποφοίτους Δημοσίων Γενικών Λυκείων Άργους σχολικού έτους 2013-2014 από τον Σύλλογο Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ».
Και τέλος ο Σύλλογος   Αργείων ο  Δαναός  ανακήρυξε επίτιμο μέλος του συλλόγου του την πρόεδρο του συλλόγου Α.με.Α  Αργολίδος κα. Αναστασία  Παπαγεωργοπούλου.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου