Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ Η 11 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ EΚΘΕΣΗ «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015».

STUDIO B&G 
Εγκαινιάσθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 από τον Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη η 11η Περιφερειακή Έκθεση «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015» του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία του Νομού Αργολίδας αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην προβολή και προώθηση των προϊόντων του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία της ενημέρωσης για νέες συνεργασίες και νέες αγορές.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ.Δαμούλος τόνισε : "Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας στεκόμαστε δίπλα στον έλληνα επιχειρηματία και εγκαινιάζουμε την 11η Έκθεσης - Αργολίδα 2015, στο κτίριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι ο πραγματικός σκοπός του Επιμελητηρίου είναι να σταθεί δίπλα στον επιχειρηματία, να τον βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, δείχνοντας του ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Η ανταπόκριση των εκθετών μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά."Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης να επισκεφθούν ένα πολύ μεγάλο αριθμό περιπτέρων που αντιπροσωπεύουν το σύνολο σχεδόν των προϊόντων και υπηρεσιών του νομού μας και όχι μόνο, καθώς και να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και να γνωρίσουν από κοντά τις παραγωγικές και τουριστικές επιχειρήσεις του νομού μας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης που θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Μαΐου θα υπάρξουν ενημερωτικές ημερίδες καθώς και προγραμματισμένες επισκέψεις, παρουσιάσεις και επιχειρηματικές συναντήσεις με Εμπορικούς Ακολούθους των Ελληνικών Πρεσβειών και αντιπροσωπειών των Διμερών Επιμελητηρίων.
Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ενώ παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης, οι βουλευτές του νομού Αργολίδας Δ.Κοδέλας και Γ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου Ν.Νικολάκου, Β. Σιδέρης, οι Δήμαρχοι, Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, Αργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος, Επιδαύρου Κ. Γκάτσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φ.Στεφανόπουλος, ο πρώην Υπουργός Γ.Μανιάτης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Επιμελητηρίων από νομούς της Πελοποννήσου κ.α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου