Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ "ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 2 ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ"

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα του βουλευτικού το "ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ"
Ένα φεστιβάλ που διοργανώνει η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ 
Το φεστιβάλ "ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ" έχει διάρκεια 6 ημερών σε δύο φάσεις, η πρώτη 13, 14 και 15 και η δεύτερη 20,21 και 22 Νοεμβρίου.
Το Βουλευτικό πλημμύρισε από μελωδίες και στίχους ελληνικών και ξένων χορωδιακών έργων και οι χορωδίες βροντοφώναξαν ένα μεγάλο καλλιτεχνικό παρόν επιβεβαιώνοντας το Ναύπλιο ως πόλη  συνάντησής τους.
 Το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ» άφησε σε όλες τις χορωδίες, σε όλους τους συμμετέχοντες και σε όλους όσους το παρακολούθησαν, την πρώτη μέρα διεξαγωγής του τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τη διοργάνωση όσο και για το υψηλό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. 

Στο 2ο Διεθνές αυτό Φεστιβάλ Χορωδιών φέτος συμμετέχουν 26 χορωδίες και μουσικά σύνολα.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει της Παρασκευής περιελάμβανε την Χορωδία Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου (Μικτό Πολυφωνικό Σχήμα), την Χορωδία (Μικτή Παραδοσιακή) Ενορίας Αγ. Τριάδος Κρυονερίου «Οι φίλοι της Παράδοσης», την Μικτή Χορωδία «Αρμονία» Αταλάντης και την Χορωδία «Μελιζόνα» Δήμου Παραλιμνίου Κύπρου.

Αναμνηστικά δώρα στους χοράρχες και μαέστρους των χορωδιών έδωσαν η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, ο τοπικός Σύμβουλος Ναυπλίου Φώτης Μίχος, ο πρόεδρος του Συλλόγου ο Παλαμήδης Θεοδόσης Σπαντιδέας και ο τοπικός σύμβουλος Ναυπλίου Γιάννης Μακρής.

Ο μαέστρος και συνδιοργανωτής του "ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ"
 Θεοδόσης Αντωνιάδης ευχαρίστησε τις χορωδίες που πήραν μέρος την πρώτη μέρα και ιδιαίτερα την χορωδία «Μελιζόνα» του Δήμου Παραλιμνίου για το ταξίδι που έκαναν από την Κύπρο. 
Το προγραμμα του Σαββάτου και της Κυριακής έχει ως εξής:
Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 

Ώρα έναρξης: 19.30
 
Γυναικείο φωνητικό σύνολο «Συμφωνία»
 
Μικτή Χορωδία «Φιλαρμονία» - Χριστόφορος Ιωάννου
 
Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου
 
Eklipsis Vocal Ensemble
 
Μικτή Χορωδία «Σύγχρονη Έκφραση»
 
Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο
 

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015
 

Ώρα έναρξης: 19.30
 
Χορωδία Συλλόγου "Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι"
 
Χορωδία Νέας Κίου Δήμου Άργους – Μυκηνών
 
Χορωδία «Φιλαρμονία» - Ξυλόκαστρο
 
Χορωδιακό Εργαστήρι «ΙΑΜΒΟΣ» και Μανταλένα Πυλαρινού

STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου