Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Επετειακή μουσική εκδήλωση από την χορωδία "Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί αντίλαλοι" για την άλωση του Παλαμηδιού και την απελευθέρωση του Ναυπλίου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.(Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού) συνδιοργανώσαν μουσική εορταστική εκδήλωση για την Άλωση του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29η Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε βυζαντινούς ύμνους, τραγούδια δημώδη, παραδοσιακά, λαϊκά, έντεχνα και ρεμπέτικα για τ' Ανάπλι, το Παλαμήδι, το Μπούρτζι, την Ακροναυπλία καθώς και άλλα ανθολογημένα άσματα από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού.
Την μουσική επετειακή εκδήλωση παρακολούθησε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ποπή Καλκούνου κά. 
Το μουσικό σχήμα "Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι" σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα.
STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου