Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚH ΕΚΔΗΛΩΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ.


Με την ευκαιρία του Εορτασμού της Ιστορικής Επετείου της Άλωσης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Τουρκικό ζυγό, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" πραγματοποίησε το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου επετειακή εκδήλωση στην αίθουσα του Βουλευτικού.

 Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Dr. Γεώργιος Κόνδης - Καθηγητής, Ιστορικός, Συγγραφέας.
Στην εκδήλωση συμμετείχε το Μικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας  Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Θεοδόση Αντωνιάδη.
Πλήθος κόσμου γέμισε την αίθουσα του βουλευτικού και παρακολούθησαν την λαμπρή εκδήλωση του ιστορικού Συλλόγου, ανάμεσά τους, οι βουλευτές Αργολίδας Γκιόλας, Ανδριανός και Μανιάτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Στεφανόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζατουνιτών και στρατιτωτκές και πολιτικές αρχές του τόπου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν Ναυπλιώτες που έχουν προσφέρει με διάφορους τρόπους στο κοινωνικό σύνολο, όπως ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Γ. Μαντάς, ο κ Κώστας Γκούβερης και ο κ. Αθανάσιος Τσέλιος. 
Επίσης βραβεύθηκαν αριστούχοι μαθητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και βετεράνοι του πολέμου της Κύπρου.

 
STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου